dimecres, 31 d’octubre del 2007

Santi Vallcorba parla clar sobre l'execució de les obres

El president del CF Sant Feliu de Codines, Santi Vallcorba, va passar pel Tu Jugues el passat dilluns 29 d'octubre. Amb ell vam parlar de l'actualitat esportiva i va aclarir els dubtes sobre l'execució de les obres del nou camp de gespa que Joan Tartera, soci del club, va exposar la passada assamblea de socis.


El president va ser molt clar, pel que fa al mur de contensió de terres i la seva ubicació (que obstrueix el pas de socis i aficionats), es responsabilitat del projecte signat i aprovat per la directiva del club, l'antic ajuntament i, en conseqüència, el seu regidor en aquell moment. En tot cas, segons ens va comentar, es un projecte aprovat per la generalitat (mostra d'això es l'aprovació per l'adquisició de la subvenció) i, per tant, això demostra que es una obra ben executada.

En relació al dubte comentat en l'assamblea sobre si hi ha o no les dues capes d'asfalt presentades en el projecte. En Santi Vallcorba ens va portar la documentació que certificava la correcció en l'execució del projecte. Davant d'això, si realment l'arquitecte volgués intentar enganyar al club i, en conseqüència, al municipi, l'últim responsable serien l'arquitecte i el col.legi d'arquitectes. Davant d'això el president va comentar que el club no te perque saber d'obres, per tant no posen en dubte la bona execució (documentació en mà) i han de creure als professionals i els seus compromisos escrits i certificats.

El president va voler amb aquesta intervenció deixar tancada la polèmica al voltant de l'execució d'aquestes obres, i espera poder passar pàgina perque es torni a parlar de futbol i del gran inici de temporada que està tenint el club en tots els sentits que ha de ser realment la notícia.