dilluns, 5 de novembre del 2007

Joan Tartera: "Em fan responsable d'una cosa que no vull ser"

Aquest dilluns 5 de novembre, en Joan Tartera (a petició pròpia), va voler intervenir en directe al Tu Jugues per poder aclarir i matisar tot una sèrie de temes al voltant de l'execució de les obres del nou camp de gespa.
Aclareix que vol parlar perquè, com va declarar: "Em fan responsable d'una cosa que jo no vull ser". Amb això es referia que molts socis l'havien culpabilitzat per una pressumpta mala execució de les obres, sobretot en relació al mur de contensió de terres fet arran de gespa que, juntament amb la tanca que envolta el camp, no permet el pas a darrera d'una de les porteries.
En relació a aquest mur, en Joan Tartera va dir que: "està ben fet, però havia d'haver anat 1 o 1,5 metres més enrere". Doncs segons ell, tot i que el projecte digués que havia d'anar allí el tècnic o tècnics que fessin el seguiment de l'obra podien rectificar-ho. Però que, per no haver-ho fet "ara el 50% del camp del Sant Feliu està inutilitzat".
També va parlar del camp de gespa, del qual va destacar que quan hi passa i el veu "veig un paper verd fantàstic, però el que hi ha a sota i als costats està inacabat". Va rectificar, i va demanar disculpes, per posar en dubte que no hi haguessin les dues capes d'asfalt especificades en el pressupost i en el projecte (que segons l'estudi sí que hi són). Ara bé, va destacar que segons l'estudi realitzat per Laboratoris del Vallès, no hi ha el gruix de 8 cm estipulats. Segons en Joan Tartera, després de revisar l'estudi, parla que poden faltar al voltant de 40 metres cúbics d'asfalt. I segons paraules de l'ex regidor: "és una obra pública i s'havia de fer el que deia el pressupost".
Va comentar que tot s'hagués pogut fer millor: "Ja se que és un claus en mà, però els tècnics i la junta haurien d'haver apretat més" i va deixar entreveure que no hi ha hagut un seguiment correcte de les obres.
Preguntat per què va deixar la junta de seguiment va respondre que "continuar a la junta era no ser coherent amb el que jo pensava". I a la pregunta de per què surt ara amb aquests temes si en el seu moment va decidir deixar l'esmentada junta va respondre que és "perque em fan responsable i jo no ho vull ser".