dilluns, 10 de desembre del 2007

Copa Puríssima, un nou èxit del frontó

El Frontó, Solanes i el Club Atletic Esportiu continuen assolint èxits. Parlem de la Copa Puríssima, celebrada el pont passat (el pont de la Puríssima... potser per això li han dit així a la copa?).

La copa va donar el tret de sortida dijous, 6 de desembre, a les 9:00h del matí amb el sorteig dels equips. Doncs la novetat d'aquest torneig era que, nois per una banda i noies per l'altre, es presentaven individualment fins que el sorteig decidís amb qui formarien parella mixta (noi-noia). La sort va ser qui va dictaminar la formació dels 16 equips, entre els 16 nois i 16 noies que hi van participar. Es va formar un quadre de partits per eliminatòries. Durant tot el matí van haver partits i, després de fer una pausa per anar a dinar, a la tarda es van celebrar les semifinals i la "finalíssima".

Victòria final de la parella formada per Isma Toneu i Carola Gassió, que van vèncer a la parella formada per Jordi Hernández i Anna Carner (que els podeu veure en la fotografia).

L'anècdota del torneig va ser causa del sistema de confecció dels equips, que va provocar que parelles (fora de la pista) tinguessin que enfrontar-se dins la pista... no sabem com va acabar tot a casa (sobretot per part de la perdedora).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

aixo del fronton sera com els turrons, despres de festes totom empaxat.

estan forsant massa la màquina em sembla. acabara cremantse.

Rubinho ha dit...

Amb tots els respectes, si el madró va arribar a la gran final, deunido el nivell k devia haver-hi...

Felicitats isma!!!

Anònim ha dit...

quien está forzando la maquina? creo que antes de opinar la gente tiene que realizar un análisis algo mas profundo.

Basta de criticas negativas. Lo que faltan son actividades en sant feliu.

Sera com els turrons? com son els turrons? MORTTT...