dijous, 27 de desembre del 2007

El Club de Futbol estrena web oficial

Des del Tu Jugues donem la benvinguda, al mon virtual, a un nou web. Es tracta del portal oficial del Club de Futbol Sant Feliu de Codines.

Feia temps que s'hi estava treballant doncs, pel que sabem, el club volia crear un nou vincle actiu amb els seus socis i simpatitzants. Per això, amb aquest web, estàn convençuts d'haver trobat un vehícle més que els permet donar un pas endavant en la capacitat d'informar, i arribar a tothom, al voltant de les activitats i decisions que es prenen en el club.
Alhora creuen que també els permetrà quelcom més important, el feedback amb els seus socis i simpatitzants. O dit d'una altra manera, una comunicació més ràpida i directe per rebre l'opinió dels mateixos. Mitjançant el correu electrònic, tothom es podrà adreçar amb el seu comentari. També incoluràn, en breu, enquestes, porres, etc. per incentivar la participació i fomentar l'opinió.
Els Tu Jugues dessitgem molta sort a aquesta nova iniciativa del club, alhora que els demanem responsabilitat en l'actualització i manteniment d'aquest web, doncs sense aquests paràmetres l'objectiu que es vol aconseguir quedarà, tant sols, en una iniciativa, sense més.


2 comentaris:

R. Hidalgo ha dit...

No m'agrada gens, aveure si almenys la mantenen actualitzada.
Encara que no entenc perque han agafat l'imatge del blog, contant que ho ha fet una empresa i els han cobrat per fer-lo... no han demanat permis..

Anònim ha dit...

Doncs a mi m'agrada molt!! i esta super ben feta! el que has de fer es jugar i no criticar! Han agafat una imatge ja veus tu! com si tinguesiu un gran blog! no ploris tan i a jugar!