dijous, 13 de desembre del 2007

ULTIM SONDEIG ABANS DE SENTÈNCIA

Abans que dilluns, en el programa especial que farem en directe a partir de les 21h al Centre Cívic "La Fonteta", es dictamini la sentència definitiva dels galardonats amb el "Primer premi als millors esportistes codinencs de 2007", aquí teniu el darrer sondeig de com van les votacions:

CATEGORIA MASCULINA: Està molt ajustada, tant ajustada que la diferència de vots entre el primer i el tercer es tan sols de 10 vots. Això vol dir que en aquests dies que queden cada vot valdrà moltíssim i que, segurament, els vots de les urnes disposades per tot Sant Feliu seràn vitals.

CATEGORIA FEMENINA: La situació está més definida doncs la millor posicionada treu uns quants vots a les perseguidores. En tot cas, pel que hem pogut observar al llarg d'aquests dies, fer un gir de 180º només necessita una mica de movilització.

Com veieu, la cosa depèn molt dels vostres vots. Encara teniu temps fins el diumenge 16 de desembre a les 24:00h.

I recordeu, dilluns en directe el resultat definitiu amb els protagonistes. A més, tots els que vingueu a seguir el programa en directe des del Centre Cívic podreu emportar-vos una meravellosa motxilla Nike del Barça gràcies a Esports Sant Feliu.

VOTEU I ENS TROBEM DILLUNS AMB LA RESOLUCIÓ!!!

I recorda: "Si tu jugues l'equip d' Ona Codinenca també"