dijous, 6 de març del 2008

Creiem en vosaltres... un a un!

El Sant Feliu CF ha arribat al moment decissiu de la temporada amb un bon moment de joc i resultats. Mentre que, només, l'Olimpic la Garriga sembla no estar disposat a cedir terreny. A diferència del Torelló i el Sant Vicenç, inmersos en una crisi de resultats que els han fet perdre moltes opcions de lluitar per aquesta segona plaça (tot i que, en una lliga de 3 punts, és evident que no estàn descartats).

Davant aquesta situació l'equip ha de ser conscient que no pot relaxar-se ni confiar-se. La concentració ha d'estar present des del minut u en cada partit per no tenir errades en defensa, que facin que es perdin ràpid les opcions de sumar, i aprofitar les ocasions que apareguin en atac, perque per sumar s'ha de marcar.


En tot cas, a aquestes alçades de temporada tots els aficionats del Sant Feliu CF son conscients de l'importància que tenen tots i cada un dels partits d'ara fins a final de lliga. La setmana pasada es va guanyar, de forma contundent 6 a 2 (felicitats!), però ara hem de mentalitzar-nos per treure els tres punts contra el Santa Eugènia JA. I més en una jornada en la que, definitivament, es pot sentenciar que Sant Feliu CF i Olimpic la Garriga siguin els únics aspirants a l'unica plaça lliure per poguer pujar a 1a Territorial.
Estem una de les jornades decisives de la temporada, doncs sobre el paper el Sant Feliu CF ha de guanyar el seu partit (tot i que no vull recordar que sempre són els partits que se li donen malament, i més després de vindre de bons resultats), i els rivals no tenen partits fàcils ni situacions favorables. L'Olimpic juga a casa del Roda de Ter, que deu estar amb moltes ganes de cambiar l'imatge oferida la passada setmana amb el Sant Feliu CF. El Torelló CF, 3e en la lliga, visita el camp del Pradenc FC (cuidado amb aquest Pradenc que s'incorpora a la pomada), 4rt, en un moment on tots dos viuen situacions contraries. Mentre el Torelló CF viu una situació complicada (amb 4 empats consecuties, en les darreres jornades, si incloem el partit aplaçat amb el Sant Vicenç), el Pradenc es veu amb clares opcions de poder atrapar-lo després dels darrers resultats.

Conclusió, ja ho deiem el passat dilluns al Tu Jugues, el Sant Feliu CF ha de viure ara tot un regitzell de partits on te molt a perdre i molt poc a guanyar. Però si aconsegueix guanyar aquesta miqueta en cada partit, al final tindrem el fantàstic guany de participar (després de molts anys) d'una eliminatòria d'ascens a la Primera Territorial.

Coneixent l'afició Dragon Khan del Sant Feliu CF, que uns dies s'ho creu i uns altres no, no diré si crec o no en que assolirem aquesta 2a plaça. Ara bé, coneixent a la majoria de la plantilla i equip tècnic, permeteu-em que els envíï un misatge en el que que crec fermament: "Creiem en vosaltres!".