dimarts, 26 de gener del 2016

Programa 25 de gener de 2016

Editorial


Aquest matí la Berta Castellet penjava aquest text a les xarxes socials i he cregut que valia la pena compartir-lo amb vosaltres.
Quan perds 5 partits seguits, dos d'ells sobre la botzina i altres dos amb totes les opcions del món a falta de 30" pel final, veus de tot. Jugadors trencats, jugadors capficats. Gent de fora l'equip contenta, trista, enfadada, decebuda... Cares, silencis, mirades, jugadors que fan passes endavant, altres que no ENCARA però el faran, reaccions d'incomprensió, crítiques. Gent que t'anima, gent que sempre està allà incondicionalment, gent que desapareix, gent que no sap què dir, entrenador sense equip fent el borinot, etc...
Totes aquestes sensacions que veus en els altres també són dins teu. Tens moments i pensaments de tot tipus. És normal, som humans. L'autogestió passa per identificar-los tots i saber utilitzar els que t'aportaran coses positives i útils.
El que m'ha ensenyat l'experiència és que la resposta és una suma intel.ligent d'AUTOCRÍTICA+AUTOESTIMA, que et permet, sense renunciar a l'essència i a les apostes realitzades, seguir adaptant petits detalls que són els que poden decantar la balança. I seguir aprenent pel camí.
Aquesta suma també és adient per a tots i cadascun dels membres de l'equip. Benvinguts al repte de pertànyer en moments de dificultat. El superarem junts. Jo ja fa unes hores que estic treballant per seguir liderant des de la confiança a l'equip.
Des de la digna imperfecció.

Signa el text en Xavier Garcia, entrenador de bàsquet i juraria que coach esportiu.
Des de la digna imperfecció, reflexionem-hi.

Bona nit i benvinguts al Tu Jugues



Titulars
Comencem parlant d’hoquei,Els homes de Càceres, suen de valent per guanyar al Mieres per 5 gols a 4, en un partit trampa.
Ens quedem al pavelló amb el Bàsquet,Les sènior perden el primer partit de la segona volta contra el difícil Llinars 45-68

Baixem fins al municipal per parlar de futbol,El Sant Feliu mostra la millor imatge i goleja per 0 a 4 al Vic.
El femení ajornat el seu partit contra l’OAR Vic

i per acabar parlem de running,Maria Carner guanya el cros de la roca del Vallès en categoria Cadet i Jana Nuevo puja al podi en tercera posició. Alan garcia aconsegueix la segona plaça en categoria prebenjami.

De què hem parlat
Avui ens ha acompanyat la Bruna Igual, flamant guanyadora del TuJugaire 2015 en categoria Sub18, per parlar de com li estant anant les coses. L'han acompanyat el seu entrenador codinenc, Jordi Vilardell i la seva mare, la Sonia De Jaime. El nas ens diu que tenim davant una futura campiona! 
Gaudiu!!