dissabte, 22 de desembre del 2007

Tancament del camp municipal

La Federació Catalana de Futbol després de valorar l'acta, presentada per part de l'arbitre, del partit contra La Garriga a casa del passat 16 de desembre, ha decidit tancar cautelarment el Camp Municipal de futbol de Sant Feliu. Tancament que només afectarà als partits del primer equip i, a hores d'ara, no es sap fins quan. La mesura es cautelar, fins que la FCF pugui fer un anàlisi complert dels successos.

Segons ha sabut el Tu Jugues, tot ha esdevingut a causa que un grup d'aficionats, components del Front Codinenc, van insultar descontroladament i van intentar agredir l'arbitre en la sortida del municipal al finalitzar el partit. Tot i que val destacar que, gràcies a components del club que van poder escortar l'arbitre, aquest va poder sortir ilès del camp. Aleshores va ser quan, aquest grup d'incontrolats, va començar a llançar objectes contra el cotxe de l'arbitre i el van perseguir amb els seus cotxes fins a les afores de Sant Feliu.

Aquesta situació ha provocat que el club hagi fet una junta extraordinària, alhora que ha demanat ajut a l'ajuntament, per afrontar aquests incidents. La primera mesura adoptada ha estat prohibir l'entrada al Municipal a tots els components d'aquest grup. Per això, en els propers partits, hi haurà la pressència de la Policia Local i Mossos d'Esquadra. L'objectiu és que no tornin a succeïr fets tant lamentables que l'unic que aconsegueixen es desprestigiar el nom del nostre poble i de l'esport.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin fàstic de gentusa que tenim al poble!

Mà dura fa falta!

R. Hidalgo ha dit...

Es una putada per l'equip la veritat.. ja que a casa estem forts..