dimarts, 29 de gener del 2008

El web-ometre del Tu Jugues

Aquest any encetàvem la temporada l'1 d'octubre de 2007, entrevistant a la regidora d'esports Mª Antonia Gómez. Entre els diversos temes que vàrem tractar, vam informar a la regidora sobre la desactualització de la pàgina web oficial de la vila en quan a informació lligada a l'esport de casa nostra. Això ens ha portat a que, 120 dies més tard, encetem el WEB-OMETRE.

El Tu Jugues va nèixer amb intenció de ser una eina més per ajudar a potenciar la promoció de la xarxa esportiva de casa nostra i, sobretot, de les entitats i persones que la sostenen. I una de les fonts principals de promoció o coneixènça del que fem i tenim a casa nostra, en matèria esportiva (i tota la resta), és la consulta en el web oficial de la vila (i més en la època en que ens trobem). Per això, i perque hi ha molta gent que treballa al darrere, diversos esponsors que han apostat pels nostres esports (davant d'altres, que encara hi son representats en el web, que ja no hi aposten), hi ha entitats i equips que han desaparegut o s'han fusionat per unificar l'imatge de Sant Feliu en un sol club (però que encara hi son en aquest web), fotografies desactualitzades, instalacions que no surten representades i, per finalitzar, un contacte que ens porta a l'antic regidor molts mesos després que hagi canviat la regidoria. Ens en volem fer ressò, posar aquest tema sobre la taula, que se'n parli i, sobretot, que es solucioni. En quan temps? Això no està en les nostres mans, en tot cas amb aquesta iniciativa ho quantificarem un cop fet.

Segurament és un detall, però sabem que hi ha d'altres informacions que no es deixen passar tant de temps per actualitzar-les (segurament ni hores). Per això, des del Tu Jugues, volem iniciar el WEB-OMETRE una eina que servirà perque ningú no se n'oblidi i analitzar el temps de reacció (tenint en compte que ho iniciem 120 dies després d'haver tret aquest tema).

Com exemple "d'actualització", aquesta foto extreta del web de l'ajuntament. Els Tu Jugues ens atreviriem a dir que parlem d'una foto de dels 90's.


Tu Jugaires! Ajudeu-nos a trobar la data de la foto! Esperem els vostres comentaris.

Seguiu l'evolució del WEB-OMETRE en el nostre blog o en el programa.