dimecres, 30 de gener del 2008

ACCIÓ - REACCIÓ

Després d'encetar el WEB-OMETRE el passat dilluns en el programa, només han fet falta 2 dies (120 dies després que ho diguessim per primera vegada al programa) per obtenir una primera reacció. D'una forma senzilla, però correcte perque qui visiti el web no trobi errades, informacions incorrectes o fotografies desactualitzades, s'han estipulat les bases perque (segons esperem) l'informació es vagi actualitzant de la millor forma i que, actualment, no doni informació errònia. Bé, un petit detall, falta sumar-hi les intal.lacions de la Penya de Solanes que, si no estem mal informats, també són equipament esportiu i hi ha molta gent que practica esport allí. En tot cas, suposem que ho aniràn actualitzant tot plegat en els propers dies (ho seguirem d'aprop).

D'aquí felicitar als responsables d'aquesta gestió per la reacció ràpida a la nostra iniciativa/consell. Veiem que no anàvem desencaminats. Ara toca millorar.

La següent prova podria ser la millora de la senyalització per arribar a les zones esportives de la vila (tema que portem anys, demanant), però deixarem una mica més de temps que no és qüestió d'atossigar sino que es vagin fent coses per ajudar l'esport de casa nostra.

Així doncs, finalitzem el WEB-OMETRE!!! Gràcies a tots!!!

Visiteu aqui els canvis.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

aquest del zinc es veu que només fa cas al que diuen les pagines webs. esta capficat amb la fava puta i respon rapidament a la vostra crida. felicitats

cadascú hauria de crear un bloc i exposari les seves crítiques, segur que li farien cas pel que es veu.

Anònim ha dit...

Trobo a faltar la WEB del TENNIS, crec que la tenen activa

Anònim ha dit...

Company anònim! Si tens l'adreça web, series tant amable de fer-nos-la arribar?

Al TJ sempre volem donar suport a l'esport de casa!

Merci pel teu comentari

Pau ha dit...

Comencem a ser un mitjà mediàtic i/o un programa de pressió??

Matins.si, matins.no

;)

Salut!