divendres, 1 de febrer del 2008

Néstor: "Anem a Sant Feliu a guanyar"


En la prèvia de la jornada futbolera el Tu Jugues ha pogut parlar amb en Néstor, entrenador de La Gleva CF, proper rival del Sant Feliu CF. I, tenint en compte que ja van guanyar a la primera volta per 2-1, ha destacat que "serà un partit molt difícil, hem de pensar que juguem amb un equip de la part alta de la taula. Tot i que, després del partit que vam guanyar al Torelló aquesta setmana, està vist que entre els equips no hi ha tantes diferències".


Sobre el Sant Feliu CF ha declarat que "el més destacable d'aquest equip és que sap jugar la pilota i atacar bé". Alhora que feia palès que La Gleva "ha capgirat la truita, gràcies a que els jugadors ara juguen com a equip", per això l'equip porta 5 jornades seguides sense perdre. Tot i que d'aquests partits 3 han estat a casa i, els 2 jugats com a visitant, han estat empats. En tot cas el missatge és clar "anem a Sant Feliu a sumar el màxim de punts, i això significa que sortirem a guanyar".


En conclusió, partit més complicat del que sembla pels interessos del Sant Feliu CF. En una setmana difícil on, fins i tot els jugadors dels 2 equips, van intentar aplaçar el partit per l'efecte Carnaval. Finalment, la directiva local no ho va acceptar. Esperem no patir un partit de ressaca, i sobretot en contra dels interessos locals.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

com volien guanyar amb aquest equip que tenen??