dilluns, 4 de febrer del 2008

L'ulleador


MARCAR DIFERÈNCIES és el que hem vist aquest cap de setmana al Camp Municipal. En primer lloc, perque el segona territorial ha tornat a guanyar (de forma contundent i consistent) i això ens deixa en la part alta de la classificació amb tota la moral i força per afrontar aquesta segona volta. I, en segon lloc, perque ara ja es pot marcar els gols locals i visitants amb el nou marcador electrònic, que inclòs hi diu el temps de joc. Espero que marqui moltes victòries en el que resta de temporada.


TOTHOM NO VOL AIGUA, i pot semblar extrany en un moment en que la pluja ens és tant necessària. En tot cas, al nostre poble, sembla que hi ha algú que està convençut que no plourà. O si més no en horari de practica esportiva al Pavelló Municipal. I es que, aquest diumenge, en varies ocasions s'ha hagut d'entrar a la pista per aixugar les diverses goteres que hi ha en aquesta intal.lació esportiva. Alguns proposàven que, en comptes de portar vaixells a Almeria a buscar aigua, potser podien pujar cubes al nostre Pavelló. Ja que no l'arreglem, treiem-li profit.


MICA EN MICA s'omple la pica, que dirien. Nota molt positiva la que vam viure en el partit del primera catalana, on hi va arbitrar una arbitra. No va tenir el partit més encertat de la seva carrera, però és l'exemple perfecte per demostrar que, com a mínim, l'esport no fa diferències en cap sentit: ni per sexe (com aquest cas) ni per la procedència (com el debut del malí Mussa amb el segona territorial d'aquesta setmana). Em trec el barret!