divendres, 22 de febrer del 2008

El Sant Feliu ha de superar a MISTER "X"


Arriba la jornada 22 de la segona territorial grup 5, amb un objectiu clar pel Sant Feliu CF... guanyar al Santperenca UE si vol demostrar que és un aspirant seriós a la 2a plaça d'aquesta lliga. En tot cas no serà fita fàcil, doncs té al davant a un equip que amaga més complicacions de les que es puguin observar en la seva 12a posició en la taula classificatòria.

En la primera volta el Sant Feliu CF va saber endur-se'n els 3 punts amb un contundent 3-1. En tot cas ara la situació és diferent, en primer lloc perque juguen com a visitants i, en segon lloc, perque el Santperenca porta 8 jornades consecutives sense conèixer la derrota, afegint que ve d'empatar a 1 a casa del Torelló (un altre dels clars aspirants a la segona plaça d'aquesta lliga) en la darrera jornada. Tot i aquesta bona linea a la classificació no es veu reflexada ja que és el rei de l'empat. Porta 9 empats aquesta temporada (essent l'equip amb més empats d'aquesta categoria), dels quals 6 han estat en aquestes 8 jornades invicte. La seva darrera derrota va ser per 3-1 (jornada 12) a casa del Sant Vicenç de Torelló.

Una altra dada que fa complicat aquest partit és la que extreiem, per una banda, del resultat més repetit aquesta temporada, l'empat a un gol i, de l'altra, que en 5 partits no han encaixat cap gol. Només l'extrany 11 a 0 contra l'Aiguafreda, fa que el seu caseller de gols en contra pugui donar a entendre una altra cosa. Però realment estem amb un equip que, clarament, basa la seva estrategia en tancar-se bé en defensa i aprofitar algún contracop, i les poques oportunitats que puguin tenir, per endur-se'n resultats que els facin sumar.

Esperem que el Sant Feliu CF sigui conscient de la dificultat d'aquest partit i de l'importància d'endur-se'n aquests 3 punts fora de casa per provar de seguir distanciant als perseguidors. Però per això s'ha de sortir endollat des del minut 0 i deixar les eufories i confiances per després del partit.

Foto: Blog no oficial Sant Feliu CF