dimecres, 27 de febrer del 2008

Carrusel d'esports codinencs en DIRECTE!

Família!!! L'equip d'esports d'Ona Codinena ataca un altre cop!!!

Ho fa amb la retransmissió en directe del partit d'hoquei de primera estatal:

ENRILE PAS ALCOY vs CIPSA SANT FELIU

Més les conexions, també en directe, amb el Camp Municipal de futbol, per seguir la lluita del primer equip per mantenir les opcions d'assolir la somiada promoció d'ascens en el partit de la segona territorial:

SANT FELIU DE CODINES CF vs RODA DE TER CE

Diumenge 2 de març a partir de les 11:30h prèvia dels 2 partits. I a partir de les 12:00h retransmissió en directe del partit d'hoquei disputat a Alcoi més les conexions amb el futbol al 107.2 FM i per Internet


Estrenem la nova Cobertura! Escolta'ns a tot drap!

És un plaer anunciar-vos que diumenge, a partir de les 11.30, podeu començar a fer salivera d'una intensa jornada esportiva amb la prèvia dels dos partits: alineacions, declaracions,anàlisis,... I, a partir de les 12.00, podrem viure EN DIRECTE l'emoció de l'Hoquei de Nacional Espanyola des d'Alcoi! Mentre no perdrem pistonada del que estarà succeïnt, al mateix temps, en el Municipal de Sant Feliu amb el futbol.

Un equip d'enviats especials es desplaçarà al País Valencià per acostar-nos l'emoció del partit. Alhora que un col.laborador ens informarà puntualment del desenvolupament del partit futbol.

Segui-ho tot des del 107.2 FM o per
Internet! I podeu seguir l'actualitat prèvia a través del Blog del Tu Jugues.

Us esperem a tots aquest Diumenge a les 11.30!

4 comentaris:

Ricard ha dit...

Salutacions desde Girona, els amics del "HOSTAL LES CAMPANES" us desitjan molta sort i que obtingueu la victoria!!!

Anònim ha dit...

escriviu bé!! no es diu "Alcoy" si no ALCOI!!! quina falta més greu!! si feu aquest blog millor que no escriviu!! alcoi es amb català!

Tu Jugues ha dit...

Primer- Agraïr els ànims dels amics del "Hostal les campanes".

Segon - Agraïr, també, la participació del company anònim. Tens tota la raó en que hem fet una errada (tot i que el nom del poble es troba de totes dues formes, inclòs en webs institucionals). La veritat és que nosaltres ens hem cenyit a posar la informació i els noms tal qual estàn reflexades en la pàgina web oficial del club i la FEP. En tot cas, d'una manera o una altra, no ho hem fet amb cap setniment d'ofensa. Ara bé, tot i haver comès una errada, creiem que no ha de ser motiu per deixar de fer aquest blog. I més si tenim en compte que aquest no és un blog ni d'ortografia ni de postures ideologico-polítiques, sino que el que fem és un blog de difussió i suport de l'esport, en especial el de la nostra vila. Evidentment, tot amanit amb una afició i una devoció dels qui formem el programa, per fer ràdio.
En conclusió, totes les opinions són vàlides. Enviem les nostres disculpes a qui hagim ofès greument (i lleument) per posar el nom acabat en "y". En tot cas, confiem en que entengueu la petita errada i, el més important, diumenge aneu al pavelló a animar el vostre equip, si sou d'Alcoi, i si sou de Sant Feliu i no us podeu desplaçar, seguiu-nos per internet o al 107.2 de la FM. I no oblideu que una de les lleis bàsiques de l'esport és aprendre, i per fer-ho s'han de cometre moltes errades. Però per això, no deixeu de seguir lluitant per allò en el que creieu o per asolir la fita per la que lluiteu.

I RECORDEU... "Si tu jugues, l'equip d'Ona Codinenca també!"

Anònim ha dit...

Primerament saludar a la gent encarregada del bloc. Sóc d'Alcoi i he de dir que estic d'acord amb el company anònim pel que fa al nom de la ciutat. Evidentment es tracta d'una errada que se solucina facilment i no és motiu per a deixar de fer el bloc.També he de dir que els noms propis de ciutat no els decideix cap pàgina web (poden tindre moltes errades), per tant, quan no se sap com s'escriu correctament, no és tan complicat buscar a l'enciclopèdia catalana, que és on aparéixen tots els topònims. No és una tasca complicada, ja que té accés des d'internet.Simplement és una crítica constructiva, o un consell si em permeteu, ja que és molt agradable veure que s'han molestat en comprovar les dades i han escrit el nom de la teua ciutat bé. Demostra professionalitat i ganes de fer les coses bé i em sembla que a vosaltres també us agradaria veure el nom del vostre poble escrit correctament, no és tan complicat.
Finalment desitjar-vos molta sort, i ja ens veurem diumenge!