dijous, 24 d’abril del 2008

El primer concurs d'Esports Sant Feliu ja te guanyador

El darrer concurs del Tu Jugues, gràcies a Esports Sant Feliu, ja te guanyador de la samarreta Nike del Barça. Ell és Asier Martínez, que ja la va anar a buscar. FELICITATS Asier!!

En tot cas, Esports Sant Feliu no es vol quedar aquí i dilluns vinent obrirem un nou concurs. Per aquest tindrem, ni més ni menys, que un fabulós anorak Iuanvi. La pregunta la podràs escoltar el proper dilluns a partir de les 21h en directe des d'Ona Codinenca al 107.2 FM o per internet aquí.

I recordar-vos que Esports Sant Feliu segueix amb la seva promoció amb la roba d'hivern amb descomptes del 25% i d'un 30% si dius que vas de part del Tu Jugues o d'Ona Codinenca. Però, a més a més, pots tenir la sort d'endurte'n algún dels diversos premis que hi ha amagats en els productes d'Esports Sant Feliu. Premis que consisteixen en un val descompte en productes d'Esports Sant Feliu valorats en 1r 50 €, 2n 40 €, 3r 30 €, 4t 20 €, 5è 10 €.

Una de les nostres oients, Antonia Leal, va aconseguir el 30% de descompte gràcies a dir que anava de part del Tu Jugues i, a més, li va tocar el 3r premi valorat en 30 €. Es va emportar un article per la "patilla"!!! Ara et toca a tu.

Foto: Loli, responsable d'Esports Sant Feliu, amb el guanyador Asier Martínez