dimecres, 23 d’abril del 2008

L'esport santfeliuenc representat aquest Sant Jordi

El tècnic Paco González, actualment a les files del CIPSA Sant Feliu, amb una experiència dilatada en l'OK Lliga en clubs com a Liceu o FC Barcelona, entre d'altres, ha publicat el llibre "Cauderno de Ejercicios". Aquesta publicació té el format en tipus d'espiral, amb la portada i contraportada plastificada i amb una mida d'A-5. L'objectiu és que l'entrenador pugui portar còmodament el quadern als entrenaments i que estigui prou protegit. Alhora la contraportada està dissenyada per a poder grafiar i esborrar, mitjançant un retolador especial, les possibles explicacions dirigides als jugadors.

El contingut d'aquest quadern consta d'una progressió d'activitats dividides en circuits i jocs i d'una sèrie d'exercicis on intervenen dos i tres jugadors com són passis, exercicis d'oposició com l'un contra un, situacions de contraatac etc.

A més cada full té un espai dedicat a la iniciativa del propi entrenador per poder dibuixar i explicar les seves pròpies variants i exercicis la qual cosa li permetrà tenir una memòria d'exercicis personals.

En total és un quadern amb més de 200 exercicis, circuits i jocs aplicats a l'hoquei sobre patins. Del que en pots consultar l'índex aquí per demanar-lo aquest Sant Jordi.