dilluns, 5 de maig del 2008

Estrena de la Secció de Frontó amb una nova lliga


Finalment el Club Atlètic Sant Feliu constitueix, de manera formal, la Secció de Frontó (o Frontennis). I vol arrencar amb més força i ilusió que l'utilitzada fins al moment, si és possible, amb l'objectiu d'apropar als amics i veïns de Sant Feliu un esport que, com diuen, està a l'abast de tohom. Per això, també han engegat la campanya FES-TE SOCI amb intenció que totes aquelles persones interessades en jugar o practicar el Frontó ho tinguin al seu abast en les millors condicions. Amb aquestes iniciatives i canvis compten en animar a tothom, petits, joves, grans, nois i noies, a agafar la raqueta, pujar a Solanes i passar una bona estona.

A més, amb intenció d'anar millorant els serveis i instal.lacions en favor dels socis i practicants de l'esport, el Club Atlètic Sant Feliu també està treballant per organitzar l'ús de vestidors i els baixos del Local Social. Ara mateix no hi ha dates de disposició, però estàn anant a contra-rellotge per tenir-los disponibles el més aviat sigui possible.


Tot i l'amuntegada de feina que s'han tirat a sobre, no s'obliden que el frontó continua i, ja estàn organitzant la Primera Lliga d'Estiu. Ja fa uns dies que han iniciat les inscripcions (que romandran obertes fins el 23 de maig) d'una lliga que pot presentar novetats, si la demanda ho permet, ja que a més de les categories masculina i femenina es volen fer una categoria Júnior (menors de 16 anys) i una categoria Master 55 (més grans de 55 anys).