dimecres, 30 d’abril del 2008

DISSABTE D'ESPORTS EN DIRECTE

Dissabte d'emocions. L'equip d'esports d'Ona Codinenca i del Tu Jugues es vesteixen de gala per estar amb els equips de Sant Feliu en els moments decissius de la temporada. Per això, aquest dissabte 3 de maig, podreu seguir la retransmissió en directe, des de la Garriga, del partit que pot decidir la plaça d'ascens de futbol 2a Territorial Grup 5 entre:

OLIMPIC LA GARRIGA Vs. SANT FELIU DE CODINES CF


I, en acabar, l'esport continuarà a Ona Codinenca amb la prèvia i la retransmissió, des de Pamplona, del partit d'hoquei de la Primera Estatal entre:


GRAFICAS SANT ANTONIO Vs. CIPSA SANT FELIU


Dissabte 3 de maig
, a partir de les 16:00h, des de La Garriga la retransmissió en directe del partit de Futbol. Gràcies a la col.laboració amb Ràdio Silenci (ràdio de La Garriga) tots els que baixeu al camp, sintonitzant el 107.4, ens podreu escoltar des de la Garriga. En finalitzar el partit, farem un anàlisi del succeït i tindrem protagonistes.


A partir de les 19:00h connexió amb Pamplona i la prèvia del partit d'hoquei. Per, a les 19:30h, viure la retransmissió en directe del que succeeixi en els 50 minuts de joc. I acabar amb les declaracions dels protagonistes.


Dos equips desplaçats a La Garriga i a Pamplona, i un equip als estudis centrals. Des de La Garriga tindrem Joan Vernet, Jesús Carner (Txuso) i Àlex Mir. A Pamplona amb Pau Ibars, Ton Felqués, Josep Valls i Quim Martínez. I als estudis Ramón Puig coordinant-ho tot. A més a més d'Enric Terencio, controlant l'apartat tècnic des de Sant Feliu, Marc Querol (director de Radio Silenci) des de la Garriga i Pau Ibars des de Pamplona. Impressionant desplegament per viure la tarda esportiva més important de la temporada respresentant els colors de Sant Feliu.


Tot plegat ho podeu seguir des de Sant Feliu mitjançant el 107.2 de la FM, des de la Garriga en el 107.4 de la FM i des de qualsevol part del mòn per internet al web d'Ona Codinenca.

Tots amb el Sant Feliu!!!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

dmà pot ser un gran dia!!

i si es perden els dos partits sempre podrem dir allò de... l'important és participar.