dimarts, 14 de juny de 2016

Programa del 13 de juny de 2016 - Final de temporada

Després de gairebé 10 mesos de programa, amb el Tu Jugues d’avui tanquem la tretzena temporada d’aquesta aventura en antena. Una temporada, que radiofònicament ha sigut d’allò més positiva, on hem la celebració del desè aniversari d’Ona Codinenca.
A més a més, des del Tu Jugues, a banda d’acostar-vos, setmana rere l’actualitat esportiva del poble, hem viscut un parell de dates ben especials.
La més nostrada ha sigut la 4a gala del TuJugaire per mirar de saber qui creieu que és el millor esportista del 2015, i que va ser un èxit a tots nivells… de participació, de resposta vostra, de satisfacció de tots plegats i sobretot ens va servir per obrir els ulls a tot una colla de nous esportistes codinencs que eren encara força desconeguts i que segur que en sentirem a parlar els pròxims anys.
I la segona gran data per nosaltres va ser l’excursió al Circuit de Catalunya per fer-hi un programa especial. Poder fer ràdio des d’aquesta mena de llocs, on normalment hi tenim un accés més díficil, és sempre un plaer. Acompanyats de codinencs d’ara i d’abans varem repassar els vincles del poble amb el circuit i el mon del motor.
I avui rematem la temporada amb un especial ben especial. Podem dir convençuts que des d’aquí no s’hi ha fet mai radio i que tenim una de les millors prespectives del poble de Sant Feliu.
Avui som en directe a la terrassa de l’edifici de l’antiga farmàcia amb unes vistes de Sant Feliu realment espectaculars i apunt per acostar-vos una hora de ràdio que tancarà la temporada de ràdio de l’equip del Tu Jugues! Si sou a casa i voleu acostar-vos a veure’ns encara hi sou a temps!
Nosaltres, comencem!

Bona nit i benvinguts al Tu Jugues.

Aqui totes les fotografies del programaAquí trobareu els programes antics